Sledi smažení v pikantní směsi

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
256 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
19 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
62 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Petrželku opláchneme studenou vodou a nasekáme ji najemno. Citron omyjeme a nakrájíme na klínky. Ryby očistíme, omyjeme a osušíme.
  • 2
    V míse smícháme mouku, pepř, sůl a koriandr, a poté ve směsi obalíme sledě.
  • 3
    V pánvi rozpálíme olej a obalené ryby v něm smažíme z obou stran dozlatova. Osmažené necháme na papírovém ubrousku okapat. Do rozehřátého oleje nasypeme nakrájenou petrželku a krátce osmažíme.
  • 4
    Od oleje okapané ryby rozdělíme na servírovací talíře, posypeme petrželkou, přidáme klínky citronu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.