Sleďová bábovka

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
286 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
18 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
502 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory uvaříme, po vychladnutí nakrájíme na kostičky, dáme do misky, osolíme. Vejce uvaříme natvrdo 8 minut, ihned zchladíme a oloupeme, nakrájíme nahrubo, dáme do misky, osolíme. Oloupanou mrkev a okurku nastrouháme nahrubo a smícháme v misce. Hladkou formu nebo plastovou misku silně vymažeme majonézou a střídavě vrstvíme brambory, nastrouhanou zeleninu, vejce a sledě, mezi každou vrstvu rozetřeme dostatek majonézy. Naplněnou formu důkladně upěchujeme a dáme vychladit do lednice. Vychlazené vyklopíme na kulatý tác a posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.