Slepice dušená s bramborami
80 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1000gramůSlepice
- 60gramůSlanina vepřová
- 1lžičkaSůl
- 2litryVoda pitná
- 500gramůBrambory
- 1lžičkaMajoránka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
547 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
23 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou a omytou slepici naporcujeme. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a zpěníme na ní oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Na základ vložíme porce slepice, osolíme a zalijeme vodou. Dusíme téměř doměkka.
- 2Potom k masu přidáme oloupané, na plátky nakrájené brambory, vsypeme majoránku a dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.