Slepice po arménsku

110 min.
Ruská federace
Počet porcí:
15

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
531 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
26 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou slepici uvaříme v osolené vodě, vyjmeme a vykostíme.
  • 2
    Do vývaru přidáme předem namočené kroupy, nadrobno nakrájené slepičí maso, osolíme a opepříme. Vše promícháme a dusíme pod poklicí v troubě 20 - 30 minut.
  • 3
    K hotovému pokrmu podáváme zvlášť máslo se skořicí a na oleji usmaženou, jemně nakrájenou cibuli.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.