Slepice po arménsku
110 min.
Ingredience
- 2,5kilogramySlepice
- 150gramůMáslo čerstvé
- 500gramůJečné kroupy
- 30gramůSkořice mletá
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 500gramůCibule
- 3,5litryVoda pitná
- 1decilitrOlej olivový
Počet porcí:
15Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
531 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
26 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou slepici uvaříme v osolené vodě, vyjmeme a vykostíme.
- 2Do vývaru přidáme předem namočené kroupy, nadrobno nakrájené slepičí maso, osolíme a opepříme. Vše promícháme a dusíme pod poklicí v troubě 20 - 30 minut.
- 3K hotovému pokrmu podáváme zvlášť máslo se skořicí a na oleji usmaženou, jemně nakrájenou cibuli.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.