Slepice po čínsku

85 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
869 kcal
Bílkoviny
121 g
Tuky
34 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
38 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou slepici naporcujeme, zalijeme vařící vodou, osolíme a vaříme doměkka. Po uvaření necháme maso ve vývaru prochladnout, vykostíme je a nakrájíme na hranolky.
  • 2
    Oloupanou cibuli zpěníme na oleji ve velké pánvi, přidáme maso a smažíme 2 minuty. Přilijeme naběračku vývaru ze slepice, přidáme zázvor, tymián, Glutasol, sójovou omáčku, hrášek, česnek, cukr a dusíme ještě 4 minuty. Nakonec vmícháme Solamyl rozmíchaný ve 2 lžících vody a podusíme 1 minutu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.