Slepice po čínsku
85 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusSlepice
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 1šálekHrášek mražený
- 1lžíceOlej stolní
- 1špetkaGlutasol
- 1špetkaCukr krupice
- 1špetkaTymián sušený
- 1lžíceSolamyl
- 1špetkaZázvor mletý
- 1lžíceOmáčka sójová
- 0,5stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
869 kcal
Bílkoviny
121 g
Tuky
34 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
38 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou slepici naporcujeme, zalijeme vařící vodou, osolíme a vaříme doměkka. Po uvaření necháme maso ve vývaru prochladnout, vykostíme je a nakrájíme na hranolky.
- 2Oloupanou cibuli zpěníme na oleji ve velké pánvi, přidáme maso a smažíme 2 minuty. Přilijeme naběračku vývaru ze slepice, přidáme zázvor, tymián, Glutasol, sójovou omáčku, hrášek, česnek, cukr a dusíme ještě 4 minuty. Nakonec vmícháme Solamyl rozmíchaný ve 2 lžících vody a podusíme 1 minutu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.