Slepice smažená
35 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 3lžíceTuk
- 1hrstStrouhanka
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 250gramůSlepice
- 2kusyVejce slepičí
- 1kusCitrony
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
297 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
22 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
385 mg
Postup přípravy
- 1Přední čtvrtky slepice vykostíme, stáhneme kůži. Maso rozřízneme na plocho na 4 porce. Porce osolíme, obalíme v hladké mouce, v rozšlehaných vejcích a strouhané housce.
- 2Takto připravené porce osmažíme a pokládáme na papírové ubrousky, kde nám odkape přebytečný tuk. Podáváme s dílky citrónu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.