Slepice v rajčatové šťávě s houbami

100 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1086 kcal
Bílkoviny
122 g
Tuky
58 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme česnek utřený se solí, omyté čtvrtky slepice, namočené a překrájené houby, rajčatovou šťávu a vodu. Dusíme doměkka.
  • 2
    Když je maso měkké, zaprášíme základ moukou a po zasmahnutí podlijeme trochou vody. Krátce podusíme.
  • 3
    Podáváme s opečenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.