Slovenské halušky

25 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
175 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
1 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
2 g
Vápník
32 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory nastrouháme, přidáme mouku, sůl a vypracujeme těsto.
  • 2
    Z těsta oddělíme pruh, přendáme jej na prkénko a nožem odsekáváme nudle asi 1cm silné přímo do vařící osolené vody.
  • 3
    Halušky vaříme 5-7 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 26. 4. 2016
Uživatel uvařil tento recept
Nevím, kde se stala chyba, rozvařily se. Myslím, že rozpis je hodně nepřesný - 2 brambory nevíme jak velké? Mouka určitě polohrubá nebo hladká! Hrubou určitě ne a mělo by jí být třetina, to co brambor. Takže si najděte jiný recept!