Slovenský perkelt
55 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2kusyBobkový list
- 1špetkaSůl
- 4lžíceOlej stolní
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaPepř černý celý
- 1kusRajčata
- 800gramůKuřecí stehna
- 1kostkaPolévkové kostky Vitana
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
452 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
31 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
851 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Na oleji osmahneme cibuli, přidáme mletou sladkou papriku, nakrájené rajče, promícháme a stáhneme z hořáku.
- 2Přidáme kuřecí stehna, bobkové listy a pepř. Zamícháme, vrátíme zpět na hořák a 15 minut dusíme.
- 3Přidáme vodu, masox, sůl a dovaříme.
- 4Maso vyjmeme, vybereme kosti a vrátíme zpět.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.