Slovenský skopový tokáň
60 min.
Ingredience
- 5dekagramůSádlo škvařené
- 1kilogramSkopová plec
- 5dekagramůSlanina vepřová
- 2decilitryVíno bílé
- 250gramůCibule
- 1lžícePaprika mletá sladká
- 1lžíceHořčice
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
582 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
50 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
966 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vyškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu na tuku, vložíme maso a osmažíme ze všech stran. Přidáme nakrájenou cibuli a dále restujeme. Ochutíme kořením, přilijeme víno a dusíme doměkka. Nakonec dochutíme hořčicí a ještě necháme přejít varem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.