Slovenský zelný salát

20 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
133 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
10 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí překrájíme, kapie nakrájíme na nudličky a malé cibulky na slabé plátky.
  • 2
    Přidáme nasekanou petrželku (nebo kopr), nastrouhaný křen a vše promícháme s olejem. Necháme asi 1 hodinu odležet.
  • 3
    Nakonec salát dochutíme a podle potřeby osolíme a osladíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 11. 11. 2015
Slovenský zelný salát
Výborný, jednoduchý a rychlý recept. Nám chutnal moc. Zvolila jsem variantu s koprem. Kysané zelí si dělám doma vlastní a tak jsem použila domácí.
Anonymní uživatel
st 11. 11. 2015
Slovenský zelný salát
Výborný, jednoduchý a rychlý recept. Nám chutnal moc. Zvolila jsem variantu s koprem. Kysané zelí si dělám doma vlastní a tak jsem použila domácí.