Sluka pečená na víně

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
24 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a omytou sluku osolíme a mírně opepříme. Obalíme plátky slaniny a převážeme nití.
  • 2
    Maso vložíme do pekáče na rozehřáté máslo a opečeme. Přilijeme víno, přidáme očištěné, na plátky nakrájené houby, rozdrcený jalovec a oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Za častého přelévání šťávou a podlévání vodou pečeme doměkka.
  • 3
    Nakonec pokrm podle chuti přisolíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.