Šmakoun s tatarskou omáčkou

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
15 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
945 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šmakoun nakrájíme na tenké plátky, osolíme, opepříme, cibuli pokrájíme na silnější kolečka a rozebereme na kroužky, sýr nastrouháme.
  • 2
    Pekáček vymažeme Florou, na dno položíme polovinu plátků šmakouna, posypeme kroužky cibule, zakryjeme zbylými plátky šmakouna. Zalijeme tatarskou omáčkou smíchanou s jogurtem, zasypeme strouhaným sýrem, pekáček zakryjeme druhým pekáčkem nebo alobalem a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme přibližně 15 minut, poté pekáček odkryjeme a dopečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.