Smažená bachně (treska)
25 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 25mililitrůCitronová šťáva
- 100gramůChléb pšeničný (bílý)
- 30gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 80mililitrůOmáčka tatarská
- 20gramůPetržel kudrnka
- 400gramůTreska skvrnitá
- 60gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
605 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
48 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Porce tresky osolíme, opepříme, můžeme použít i koření na ryby, obalíme v mouce a usmažíme z obou stran na pánvi s rozehřátým máslem.
- 2Porce upravíme na talíře, na zbylém másle na pánvi orestujeme posekanou petrželku. Porce ryby posypeme orestovanou petrželkou, zakapeme citronovou šťávou a podáváme s bílým pečivem a tatarskou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.