Smažená bramborová omeleta s cibulí

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
437 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
39 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
809 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké plátky. Společně s nahrubo nasekanou cibulí vložíme do rozpáleného oleje, ochutíme solí a zakryjeme pokličkou.
  • 2
    Za občasného promíchání smažíme do měkka. Poté přelijeme rozšlehanými vejci, osolíme a důkladně promísíme. Smažíme z jedné strany do zlatova. Omeleteu přemístíme na talíř, překlopíme zpět do pánve a osmažíme z druhé strany.
  • 3
    Hotovou omeletu rozkrájíme na čtverečeky a teplou podáváme jako tapas.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.