Smažená endivie s trio omáčkou

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
476 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
33 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
7 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Endivii propereme, okapeme a osušíme. Listy pokrájíme na kousky asi 6cm dlouhé. Na těstíčko ušleháme tuhý sníh z bílků, vmícháme ušlehané žloutky, sůl, mouku a kukřičný škrob. V hladkém těstíčku protáhneme kousky endivie a osmažíme na rozpáleném arašídovém oleji. Na první omáčku ohřejeme pomerančovou šťávu,odstavíme a cmícháme arašídový olej, papriku, chilli a sekaný koriandr. Na druhou omáčku ohřejeme sójovou omáčku, přidáme koření pěti vůní a cukr a mícháme, dokud se cukr nerozpustí. Na třetí omáčku smícháme ocet se sezamovým olejem, přidáme třtinový cukr a sůl a najemno nasekanou jarní cibulku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.