Smažená hovězí játra s míchanými vejci

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
487 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
31 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Játra nakrájíme na plátky, opepříme a obalíme v mouce, do které jsme zamíchali mletou papriku. Cibuli nakrájíme nadrobno. Papriku očistíme, odstraníme semínka a papriku nakrájíme na nudličky. Očištěné houby nakrájíme na plátky. Vejce rozšleháme.
  • 2
    Játra smažíme na sádle z obou stran dozlatova a osolíme (1/2 lžička).
  • 3
    V mezičase na másle zpěníme cibuli, přidáme houby, papriku. Když houby změknou, zamícháme do nich vejce, sůl a za stálého míchání je necháme srazit.
  • 4
    Játra podáváme s houbovou smaženicí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.