Smažená jehněčí plec
40 min.
Ingredience
- 600gramůJehněčí plec
- 2lžíceStrouhanka
- 2litryVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 1kusVejce slepičí
- 2lžíceMléko polotučné
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 100mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
475 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
37 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
143 mg
Cukr
312 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na řízky, odblaníme je a vložíme do osolené vařící vody. Krátce povaříme a necháme ve studené vodě vychladnout.
- 2Řízky osušíme, obalíme v mouce, vejci rozšlehaném s mlékem a ve strouhance. Zvolna smažíme na rozehřátém oleji po obou stranách dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.