Smažená ryba s česnekem a chřestem
45 min.
Ingredience
- 400gramůChřest bílý
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaCukr krupice
- 2lžičkyŠťáva citrónová
- 1stroužekČesnek
- 2špetkySůl
- 1špetkaPepř bílý
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 300gramůFilé rybí
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
266 kcal
Bílkoviny
68 g
Tuky
9 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Chřest očistíme a uvaříme v 1 litru vroucí vodě se lžičkou cukru. Po uvaření ho necháme okapat. Na másle osmahneme osolené a opepřené rybí filé s plátky česneku. Smažené rybí filety podáváme horké s máslovou šťávou z výpeku, pokapané citrónovou šťávou a obložené kousky vařeného chřestu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.