Smažená ryba s rajčaty a houbami
30 min.
Ingredience
- 2lžíceCitronová šťáva
- 800gramůFilé rybí
- 24kusůRajčata Cherry
- 4lžíceOlej olivový
- 400gramůFazole bílé sterilované
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 4kusyHříbky čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
421 kcal
Bílkoviny
97 g
Tuky
8 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
8 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Rybu očistíme, z obou stran opečeme na rozpáleném oleji a uchováme v teple.
- 2Do pávne vložíme na plátky nakrájené hříbky a cherry rajčátka a orestujeme dohněda.
- 3Přidáme okapané fazole, šťávu vylisovanou z citronu, zbytek oleje, ochutíme solí a pepřem.
- 4Směs prohřejeme, rozdělíme na talíře, doplníme rybou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.