Smažená ryba s rajčaty a houbami

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
421 kcal
Bílkoviny
97 g
Tuky
8 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
8 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu očistíme, z obou stran opečeme na rozpáleném oleji a uchováme v teple.
  • 2
    Do pávne vložíme na plátky nakrájené hříbky a cherry rajčátka a orestujeme dohněda.
  • 3
    Přidáme okapané fazole, šťávu vylisovanou z citronu, zbytek oleje, ochutíme solí a pepřem.
  • 4
    Směs prohřejeme, rozdělíme na talíře, doplníme rybou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.