Smažená slepice

70 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
804 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
55 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slepici omyjeme a uvaříme v osolené vodě se zeleninou doměkka. Potom odstraníme kůži a maso vykostíme. Nakrájíme ploché porce, osolíme je a obalíme v rozšlehaných vejcích a ve strouhance.
  • 2
    Na pánvi v dostatečném množství tuku maso osmažíme. Porce necháme okapat na papírových ubrouscích.
  • 3
    Před podáváním pokapeme každou porci máslem a ozdobíme plátkem citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.