Smažená slepice
70 min.
Ingredience
- 250gramůZelenina kořenová
- 4lžíceStrouhanka
- 100gramůOlej stolní
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1kusCibule
- 2kusyVejce slepičí
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5kusSlepice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
804 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
55 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Slepici omyjeme a uvaříme v osolené vodě se zeleninou doměkka. Potom odstraníme kůži a maso vykostíme. Nakrájíme ploché porce, osolíme je a obalíme v rozšlehaných vejcích a ve strouhance.
- 2Na pánvi v dostatečném množství tuku maso osmažíme. Porce necháme okapat na papírových ubrouscích.
- 3Před podáváním pokapeme každou porci máslem a ozdobíme plátkem citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.