Smažená telecí játra

25 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
442 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
23 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
729 mg
Vápník
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozpálené pánvi osmahneme slaninu dokřupava. Vyjmeme ji a uchováme na teplém místě.
  • 2
    Telecí játra odblaníme. Do mouky vmícháme sůl a pepř a játra v ní obalíme.
  • 3
    Na pánvi od opékání slaniny rozpustíme máslo. Když začne pěnit, vložíme játra a smažíme asi 1 1/2 minuty z každé strany.
  • 4
    Vhodnou přílohou je bramborová kaše.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.