Smažená treska
40 min.
Ingredience
- 200gramůCitrony
- 1500gramůTreska aljašská
- 30gramůSůl
- 200gramůStrouhanka
- 80gramůVejce slepičí
- 80mililitrůMléko polotučné
- 80gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 250gramůTuk
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
449 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
28 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
924 mg
Postup přípravy
- 1Ryby zbavíme ploutví, očistíme, omyjeme a nakrájíme na porce. Pokapeme je citronovou šťávou, osolíme, obalíme v prosáté mouce, vejcích rozšlehaných s mlékem a ve strouhance.
- 2Obalené ryby smažíme zvolna v horkém tuku do zlatavé barvy.
- 3Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.