Smažená treska na másle

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
743 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
23 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
13 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tresku naporcujeme na menší kousky, osolíme, opepříme a lehce obalíme v mouce. Na pánvi rozpustíme máslo a kousky ryby na másle usmažíme. Rybu vyndáme z pánve a pokapeme citronovou šťávou.
  • 2
    Ke zbytku másla na pánvi přidáme 2 lžíce čerstvého másla a necháme rozpustit. Přisypeme posekanou petrželku a přelijeme porce ryby přímo na talířích.
  • 3
    Podáváme s pečeným bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.