Smažená treska se zakysanou smetanou
25 min.
Ingredience
- 800gramůTreska aljašská
- 40mililitrůCitronová šťáva
- 50gramůZakysaná smetana
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 1kusVejce slepičí
- 100gramůMáslo čerstvé
- 50gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
443 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
26 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
765 mg
Cukr
785 mg
Postup přípravy
- 1Filety z tresky pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a opepříme, obalíme v hladké mouce a přebytečnou mouku sklepneme.
- 2V talíři dobře promícháme smetanu s vajíčkem, v pánvi rozehřejeme máslo, rybí porce protáhneme vajíčkem se smetanou a v horkém másle po obou stranách 3-4 minuty opékáme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.