Smažená vejce na topinkách

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1058 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
78 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
1 g
Cukr
893 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce rozklepneme do vyšší vrstvy horkého oleje a smažíme. Když se nafouknou, propíchneme je a osmažíme ještě asi půl minuty. Vyjmeme a necháme okapat. Vejce uchováme na teple.
  • 2
    Na másle osmažíme topinky, na každou položíme horké vejce, pokapeme je osolenou a opepřenou smetanou a zdobíme půlkolečkem citronu.
  • 3
    Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.