Smažená vepřová játra s pivní omáčkou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
746 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
55 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
17 mg
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky jater naklepeme, opepříme, na každý plátek položíme plátek slaniny. Játra smažíme v rozpáleném oleji, nejprve slaninou do pánve.
  • 2
    Zhruba po čtyřech minutách játra obrátíme a smažíme další čtyři minuty. Poté játra přeložíme do mísy a udržujeme na teple. Do výpeku zašleháme pivo s moukou, provaříme a podáváme s játry. Před podáváním játra osolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.