Smažené filé naložené v pikantní marinádě
155 min.
Ingredience
- 240gramůFilé rybí
- 60gramůCibule
- 1lžíceCitronová šťáva
- 2plátkyCitrony
- 20gramůOlej rostlinný
- 2špetkySůl
- 2špetkyChilli koření mleté
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
9 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
623 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Na marinádu si připravíme drobně posekaný česnek a cibuli. Přimícháme citronovou šťávu, sůl a chilli koření. Rybí filé necháme rozmrazit, zbavíme přebytečné vody, naporcujeme, potřeme marinádou a pod fólií necháme zhruba hodinu odležet v chladničce.
- 2Na rozpáleném oleji marinované porce osmažíme, zdobíme plátky citronu a podáváme s bramborovou kaší.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.