Smažené filé naložené v pikantní marinádě

155 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
9 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
623 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na marinádu si připravíme drobně posekaný česnek a cibuli. Přimícháme citronovou šťávu, sůl a chilli koření. Rybí filé necháme rozmrazit, zbavíme přebytečné vody, naporcujeme, potřeme marinádou a pod fólií necháme zhruba hodinu odležet v chladničce.
  • 2
    Na rozpáleném oleji marinované porce osmažíme, zdobíme plátky citronu a podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.