Smažené filé ze světlé tresky

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
841 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
79 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
311 mg
Cukr
724 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené filety z čerstvé tresky osolíme, postupně obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, vložíme obalené filé a smažíme po obou stranách dozlatova.
  • 3
    Usmažené filé vyjmeme na papírovou utěrku, necháme okapat.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami, bramborovou kaší nebo se smaženými hranolky. Pokrm můžeme doplnit tatarskou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.