Smažené hříbky
25 min.

Ingredience
- 1špetkaSůl
- 2lžíceStrouhanka
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1kusVejce slepičí
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 500gramůHouby čerstvé
- 200mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
627 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
63 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
312 mg
Postup přípravy
- 1Hříbky očistíme, malé ponecháme vcelku a větší nakrájíme na řízky.
- 2Houby osušíme, osolíme a obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance.
- 3Smažíme v dostatečném množství oleje a usmažené dáme na papírový ubrousek okapat. Potom houby přendáme na ohřátou mísu a pokapeme rozehřátým máslem. Zdobíme citronem a snítkou petrželky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.