Smažené hříbky

25 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
627 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
63 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
312 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hříbky očistíme, malé ponecháme vcelku a větší nakrájíme na řízky.
  • 2
    Houby osušíme, osolíme a obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance.
  • 3
    Smažíme v dostatečném množství oleje a usmažené dáme na papírový ubrousek okapat. Potom houby přendáme na ohřátou mísu a pokapeme rozehřátým máslem. Zdobíme citronem a snítkou petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.