Smažené jehněčí
40 min.
Ingredience
- 600gramůJehněčí kýta
- 1lžičkaSůl
- 4lžíceStrouhanka
- 1kusVejce slepičí
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 100mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
597 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
50 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
255 mg
Cukr
512 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso osušíme a nakrájíme na porce. Osolíme je, obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance.
- 2Maso smažíme velmi zvolna, aby se prosmažilo i u kosti.
- 3Podáváme s různě upravenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.