Smažené kotrče s česnekem
35 min.
Ingredience
- 450gramůKotrč kadeřavý
- 3kusyVejce slepičí
- 1kusCibule
- 2stroužkyČesnek
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 2lžíceOlej rostlinný
- 4krajíceChléb konzumní
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
8 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
509 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Kotrče omyjeme, nakrájíme na kousky, vsypeme do mísy a osolíme. Po 5 minutách přisypeme hladkou mouku a znovu promícháme.
- 2Ve velké pánvi na oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme česnek rozetřený se solí, rozložíme vrstvu hub a smažíme dozlatova.
- 3K měkkým houbám přilijeme rozšlehaná vejce a usmažíme omeletu. Nakrájíme na porce a podáváme na krajících chleba nebo na topinkách.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.