Smažené obalované žampiony

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1218 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
129 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žampiony očistíme, případně rozkrojíme na poloviny. Obalíme je v mouce smíchané se solí, vejcích rozšlehaných s mlékem a ve strouhance.
  • 2
    Obalené žampiony smažíme v pánvi v dostatečném množství rozehřátého oleje dozlatova. Vyjmeme a necháme okapat na papírové utěrce.
  • 3
    Podáváme s různě upravenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
trribulus
út 4. 3. 2014
Vždy chutná klasika. Když jsou čerstvé žampiony, nemá to chybu.