Smažené olivy plněné Čedarem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
542 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
51 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
571 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čedar nastrouháme, chilli papričky nasekáme nadrobno, osolíme a řádně promícháme. Touto směsí naplníme vypeckované černé i zelené olivy.
  • 2
    Kukuřičné lupínky nadrtíme na jemno, aby se jejich konzistence podobala krupici. V misce našleháme vajíčka, do druhé připravíme hladkou mouku, do třetí - místo klasicky používané strouhanky - vsypeme drcené lupínky.
  • 3
    Naplněné olivy obalíme bežnýmm způsobem – mouka, vajíčko, lupínky. Smažíme v arašídovém oleji, rozpáleném na 190 - 220 °C. Jako dip podáváme domácí majonézu Ambiente.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.