Smažené řezy ze pstruhů
35 min.
Ingredience
- 6kusůVaječný žloutek slepičí
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceStrouhanka
- 2lžíceCitronová šťáva
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 800gramůPstruh
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
765 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
61 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
125 mg
Cukr
530 mg
Postup přípravy
- 1Omyté pstruhy podélně rozkrojíme, odstraníme vyčnívající kosti a maso osolíme a pokapeme citronovou šťávou.
- 2Žloutky smícháme s 30 g másla a mírně osolíme. Porce ryb namáčíme do žloutků, obalíme je ve strouhance a smažíme na oleji a zbylém másle dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.