Smažené řízky

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
762 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
60 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
814 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Odblaníme kýtu a nakrájíme řízky přes vlákno. Po obou stranách je naklepeme a osolíme.
  • 2
    Lehce postříkneme citronovou šťávou a obalujeme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Strouhanku přitlačíme k plátku masa.
  • 3
    Do rozpáleného tuku či sádla řízky dáme smažit po obou stranách.
  • 4
    Potom je necháme okapat nebo osušíme ubrouskem a potřeme rozpáleným máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.