Smažené roštěnky na topinkách
30 min.
Ingredience
- 600gramůHovězí roštěnka níz. peč.
- 2lžičkyHořčice plnotučná
- 2lžíceStrouhanka
- 1lžičkaSůl
- 50gramůSádlo škvařené
- 2lžíceKečup
- 1kusVejce slepičí
- 4krajíceChléb konzumní
- 4kusyOkurky nakládané
- 100mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
912 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
64 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Očištěné maso nakrájíme na roštěnky, jemně naklepeme, po okrajích nařízneme, osolíme a tence potřeme po obou stranách hořčicí.
- 2Připravené roštěnky namočíme v rozšlehaném vejci, obalíme ve strouhance a zprudka osmažíme po obou stranách na pánvi na oleji.
- 3Krajíce chleba osmažíme po obou stranách na sádle, tence potřeme kečupem a poklademe usmaženými roštěnkami. Ozdobíme okurkami nakrájenými do vějířků.
- 4Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.