Smažené rybí filé
25 min.
Ingredience
- 1000gramůFilé z aljašské tresky
- 20gramůSůl
- 180gramůStrouhanka
- 60gramůVejce slepičí
- 80mililitrůMléko polotučné
- 80gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 200gramůTuk
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
344 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
22 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
684 mg
Cukr
822 mg
Postup přípravy
- 1Rybí filé nakrájíme na porce, osolíme, obalíme v mouce, vejcích rozšlehaných s mlékem a ve strouhance.
- 2Porce zvolna smažíme v horkém tuku do zlatavé barvy.
- 3Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 25. 8. 2015
Smažené rybí filé
Klasické a u nác oblíbené smažené rybí filé. Oproti receptu jsem použila podstatně více oleje na smažení😉