Smažené rybí řízečky - Sengson džon

34 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
183 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
10 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
177 mg
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu očistíme, propláchneme pod tekoucí vodou a naporcujeme na filety. Kousky filetů osolíme, opepříme a zabalené v utěrce necháme asi 10 minut odpočinout.
  • 2
    Ochucené filety potom obalíme v mouce a v rozšlehaném vejci,osmažíme na oleji při střední teplotě dozlatova. Smažené plátky ryby podáváme s octovou sójovou omáčkou teplé.
  • 3
    Octovou sójovou omáčku získáme tak, že smícháme ocet se sójovou omáčkou a s vodou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.