Smažené sterilované vepřové kotlety

155 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
305 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
17 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
76 mg
Vápník
32 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové maso opláchneme, vykostíme a pokrájíme na plátky. Okraje nařízneme a kotlety zlehka naklepeme. Ochutíme solí, pepřem, obalíme v mouce a z obou stran dorůžova osmažíme na rozpáleném sádle. Horké rozdělíme do sklenic, zalijeme sádlem a ihned zavíčkujeme. Sklenice urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 120 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.