Smažené vinné klobásy naložené v pivu
30 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 40dekagramůKlobása vinná
- 1špetkaSůl
- 3lžíceStrouhanka
- 3decilitryPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 100mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
626 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
54 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
199 mg
Cukr
524 mg
Postup přípravy
- 1Klobásy nakrájíme na díly a stočíme do závitků, sepneme špejlí. Zalijeme pivem a necháme min. 4 hod v chladu.
- 2Obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance.
- 3Smažíme zvolna v rozehřátém oleji po obou stranách dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.