Smažené zelené fazolky

60 min.
Kuba

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
379 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
30 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazolky očistíme a uvaříme v osolené vodě téměř doměkka. Necháme je okapat.
  • 2
    Osm žloutků utřeme do pěny, přidáme nasekanou petrželku a podle chuti sůl. Z bílků ušleháme pevný sníh, který smícháme s utřenými žloutky.
  • 3
    Fazolky asi po šesti kusech obalíme v hladké mouce a připravených vejcích. Smažíme je v horkém oleji dorůžova.
  • 4
    Podáváme horké s chilli omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.