Smažení omeletoví šneci

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
20

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
145 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
8 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
773 mg
Cukr
249 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pečené vepřové maso rozemeleme na masovém mlýnku a dáme do mísy. Přidáme najemno nasekanou cibuli a rohlík nakrájený na kostičky namočený v mléce. Promícháme, osolíme, opepříme a vmícháme bílek.
  • 2
    Z mouky, mléka, soli a vody vyšleháme metlou hladké těsto a na rozpálené pánvi vymaštěné máslem upečeme slabé omelety. Na každou omeletu rozprostřeme masovou náplň a pevně zarolujeme. Svinuté omelety spíchneme na pěti místech párátkem a mezi párátky rozřízneme. Vzniklé šneky osmažíme na rozpáleném oleji a necháme okapat na papírové utěrce. Servírujeme ozdobené nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.