Smaženice po selsku

30 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
506 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
43 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
500 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na plátky a osmažíme na pánvi. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu a podle potřeby trochu sádla. Když je slanina osmažená, přisypeme jemně nakrájenou cibuli a mícháme, až se také osmaží.
  • 2
    Potom přidáme vejce a smažíme za občasného promíchání na mírném ohni. Nakonec podle chuti osolíme.
  • 3
    Hotový pokrm posypeme nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.