Smaženice po selsku
30 min.
Ingredience
- 100gramůSlanina vepřová
- 20gramůSádlo škvařené
- 1lžičkaSůl
- 8kusůVejce slepičí
- 150gramůKlobása Dunajská
- 1kusCibule
- 1lžícePažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
506 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
43 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
500 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Slaninu nakrájíme na plátky a osmažíme na pánvi. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu a podle potřeby trochu sádla. Když je slanina osmažená, přisypeme jemně nakrájenou cibuli a mícháme, až se také osmaží.
- 2Potom přidáme vejce a smažíme za občasného promíchání na mírném ohni. Nakonec podle chuti osolíme.
- 3Hotový pokrm posypeme nasekanou pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.