Smažený celer

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
253 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
17 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Větší celer očistíme, omyjeme a ovaříme v osolené vodě.
  • 2
    Poloměkký celer necháme vychladnout a potom jej nakrájíme na silnější plátky.
  • 3
    Plátky obalíme v prosáté mouce, ve vejcích rozšlehaných s mlékem a osolených a ve strouhance.
  • 4
    Celer zvolna usmažíme dozlatova.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 9. 1. 2016
Smažený celer
chtěl jsem vyzkoušet smažený celer.Nevědomky jsem použil tento recept,akorát jsem celer nevařil.Nakrájel jsem ho cca na 8mm plátky ale nedržela mi na něm ani sůl ani mouka.Tak jsem v prvním talíři měl vodu,plátek jsem namočil,osolil,opepřil a pak už klasický trojobal(sůl i mouka už perfektně držela).Pomaleji osmažil a byly to ňamka.Příště si ale ty velké kolečka rozpůlím.