Smažený celer s Nivou
40 min.
Ingredience
- 2kusyCeler bulvový
- 1lžičkaSůl
- 300gramůSýr Niva (Rokfór)
- 4lžíceStrouhanka
- 2kusyVejce slepičí
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1litrVoda pitná
- 100mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
595 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
29 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Očištěný celer uvaříme v osolené vodě do poloměkka.
- 2Vychladlý celer nakrájíme na kolečka silná 1cm. Vždy dvě kolečka proložíme plátkem Nivy, mírně je stlačíme a obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance.
- 3Jednotlivé porce osmažíme na rozehřátém tuku po obou stranách dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.