Smažený celer v ovesném županu

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
736 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
48 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
11 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer oloupeme a nakrájíme na plátky. Ve vroucí osolené vodě celer blanšírujeme 5 minut. Potom celer vyjmeme, necháme okapat, osolíme a opepříme.
  • 2
    V misce rozšleháme vejce. Ovesné vločky smícháme s bylinkami a dáme na talíř. Na druhý talíř nasypeme mouku.
  • 3
    Na pánvi rozpálíme olej. Celerové řízky postupně obalíme v mouce, vajíčku a bylinkových vločkách. Na rozpáleném oleji celer smažíme dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.