Smažený chřest

35 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
175 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
13 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
67 mg
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chřest dobře očistíme a omyjeme a vložíme do vroucí osolené vody. Vaříme asi 3 minuty, aby výhonky byly na skus. Po uvaření dáme okapat.
  • 2
    Okapané výhonky chřestu obalujeme postupně v mouce a ve vejci rozšlehaném s mlékem, solí a pepřem. Prudce smažíme na rozehřátém oleji.
  • 3
    Smažený chřest ještě osolíme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.