Smažený játrový sýr
30 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 1špetkaSůl
- 2lžíceStrouhanka
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 400gramůSýr játrový
- 4kusyCibule sterilovaná
- 100mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
651 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
54 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Játrový sýr necháme v chladu ztuhnout, nakrájíme na plátky asi 2 cm široké, obalíme v mouce, rozšlehaných, osolených vejcích a strouhance.
- 2Smažíme ve vrstvě tuku po obou stranách, dozlatova.
- 3Na každé kolečko připíchneme párátkem sterilovanou cibulku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.