Smažený Luncheon Meat (lančmít)

17 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
878 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
80 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
808 mg
Cukr
769 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Konzervu Luncheon Meatu otevřeme otvírákem na konzervy z obou stran, maso vytlačíme otevřené konzervy a nakrájíme na čtyři kolečka (porce).
  • 2
    Obalování: Do misky rozklepneme celé vejce, přidáme nasekaný kopr, sůl, pepř a vše vidličkou dobře rozšleháme. Na talíř nasypeme mouku, do jiné nádoby vysypeme strouhanku a kolečka Luncheon Meatu obalujeme každé zvlášť v mouce, potom ve vejci a nakonec ve strouhance.
  • 3
    Fritovací hrnec zahřejeme na střední teplotu, připravený Luncheon Meat smažíme 2 minuty. Smažit lze i na oleji s použitím pánvičky.
  • 4
    Porce pokládáme na mělké talíře a s vhodnou přílohou podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.