Smažený Luncheon Meat (lančmít)
17 min.
Ingredience
- 400gramůLuncheon Meat
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžičkaKari koření
- 1lžíceKopr čerstvý
- 50gramůStrouhanka
- 50gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 2decilitryOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
878 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
80 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
808 mg
Cukr
769 mg
Postup přípravy
- 1Konzervu Luncheon Meatu otevřeme otvírákem na konzervy z obou stran, maso vytlačíme otevřené konzervy a nakrájíme na čtyři kolečka (porce).
- 2Obalování: Do misky rozklepneme celé vejce, přidáme nasekaný kopr, sůl, pepř a vše vidličkou dobře rozšleháme. Na talíř nasypeme mouku, do jiné nádoby vysypeme strouhanku a kolečka Luncheon Meatu obalujeme každé zvlášť v mouce, potom ve vejci a nakonec ve strouhance.
- 3Fritovací hrnec zahřejeme na střední teplotu, připravený Luncheon Meat smažíme 2 minuty. Smažit lze i na oleji s použitím pánvičky.
- 4Porce pokládáme na mělké talíře a s vhodnou přílohou podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.